Fotball - Adidas Jabulani VM 2010 Matchball images

Endelig er den kommet på lager, Adidas Jabulani! Dette er altså matchballen som skal benyttes under Fotball VM 2010 i Sør Afrika. Se bilder og video i artikkel.

Hva syns du om Adidas Jabulani? Legg inn din kommentar under artikkelen.



Adidas Jabulani matchball fotball vm 2010 sør afrika
Dette er altså matchballen som skal brukes under Fotball VM 2010 i Sørafrika. Adidas fotballen har fått navnet Jabulani, som betyr "å feire" på Zulu. Ballens design er inspirert av vertsnasjon Sør Afrika. På ballen er det 11 linjer med 11 forskjellige farger, disse representerer Sør Afrikas 11 forskjellige offisielle språk og 11 forskjellige stammer forent som ett land.



Adidas Jabulani matchball fotball vm 2010 sør afrika
Adidas Jabulani er den mest avanserte fotballen som noensinne er laget. Adidas har brukt hele 3 år på utviklingen av matchballen til fotball VM 2010 i Sør Afrika. Tester gjort ved hjelp av roboter og vindtunneler viser at Adidas Jabulani er den meste presise ballen som noensinne er laget.

Adidas Jabulani matchball fotball vm 2010 sør afrika

Ballen består at 8 spesialutviklede kuleformede 3d-paneler som gjør ballen perfekt rund. Panelene er dekket av den nye teknologien Grip'n'Groove som er en serie med aerodynamiske sirkler satt sammen i en spesiell formasjon. Dette gjør at ballen får en mer rett og stabil ballbane.


Adidas Jabulani matchball fotball vm 2010 sør afrika

Adidas Jabulani er dekket av små riller i overflaten som gir keeperne bedre grep om ballen, samtidig som utespillerene får økt kontroll under alle værforhold.











OSLO SPORTSLAGER GUIDE TIL FOTBALL VM 2010 I SØR AFRIKA

0 comments:

Post a Comment

Harrietcabelly Blog